Over ons

Over de Subsidie Company

Het ontstaan

Subsidie Company bestaat inmiddels alweer 5 jaar en is opgericht door
Rob van Oijen (Eigenaar) welke reeds meer dan 15 jaar ervaring heeft in de subsidieadvieswereld.

Na enkele jaren bij tweemiddelgrote subsidieadvies kantoren te hebben gewerkt en één jaar als intern subsidieadviseur besefte Rob dat het tijd werd voor een stuk dienstinnovatie in het subsidieadvies.

Het team is inmiddels uitgebreid met Bram Oosterbroek en samen verkennen we het subsidielandschap waarin we op zoek gaan naar financiële middelen die aansluiten bij uw plannen. Onze werkwijze valt de definiëren als een gezonde combinatie van professionaliteit en oprechtheid.

Wat we doen

Wij maken de koppeling tussen uw innovatieve idee of project en een passende subsidieregeling. Vanuit ons kunt u een professionele houding verwachten met een brede focus op subsidies waarbij we verder kijken dan enkel de WBSO.

Verder hanteren wij een eerlijke en open communicatie inzake het afbreukrisico van een subsidieaanvraag zodat de financiële afspraken altijd in verhouding staan. Mede hierdoor houden wij ons niet vast aan één verdienmodel en worden er altijd maatwerk afspraken gemaakt voor onze diensten zodat u zo min mogelijk risico loopt.

Middels deze werkwijze kunnen wij een duurzame klantrelatie opbouwen en bedienen wij al jarenlang een vaste groep aan trouwe klanten.  

Wij staan voor jou klaar

Het
team

Rob van Oijen
Eigenaar & Consultant
Bram Oosterbroek
Consultant

© 2023 Subsidie Company - Alle Rechten Voorbehouden    | Ontwerp: ENJI Design